Ποιόν Νίκο Αναστασιάδη να πιστέψει ο κυπριακός λαός;
4 ημέρες πριν

Με τη χθεσινή του δήλωση ότι η απόσυρση προτάσεων της πλευράς μας είναι επικίνδυνη και προσβάλλει τους προκατόχους του, ο Νίκος Αναστασιάδης προσβάλει την αλήθεια και αναιρεί για ακόμα μια φορά τον εαυτό του. Είναι δε πρωτάκουστο και προκλητικό ο κ. Αναστασιάδης να επικαλείται τον Τάσσο Παπαδόπουλο τον οποίο έχει πολεμήσει και χλευάσει όσο κανένας.

Ποιόν Νίκο Αναστασιάδη να πάρει στα σοβαρά ο κυπριακός λαός;  Αυτόν που χθες δήλωσε ότι  η απόσυρση προτάσεων  είναι επικίνδυνη ή αυτόν που στο προεκλογικό του πρόγραμμα του 2013 δεσμεύτηκε για απόσυρση  αυτών ακριβώς των προτάσεων;

Ποιόν Νίκο Αναστασιάδη να πιστέψει ο κυπριακός λαός; Αυτόν που δηλώνει ότι πρόθεση του είναι να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Κραν Μοντάνα ή αυτόν που δηλώνει ότι τάχατες απέσυρε τις προτάσεις που κατέθεσε εκεί;

Ο κ. Αναστασιάδης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι αναξιόπιστος, ανίκανος και ακατάλληλος να διαπραγματευτεί και να διεκδικήσει τη λύση που θέλουν οι ελληνοκύπριοι.

Είναι γι’ αυτό το λόγο που η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στηρίζει τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τη Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, που προτείνει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Λευκωσία, 12 Ιανουαρίου 2018

Η Αλλαγή έρχεται...
00Μέρες
00Ώρες
00Λεπτά
00Μέρες